ПЕДАГОГІЧНЕ ПОРТФОЛІО

Особиста методична картка
майстра в/н
КПБЛ
(Аналіз рівня фахової майстерності)

№ п\п

Зміст діяльності
1
2
3
1
П.І.Б.
Давидова Лариса Олександрівна
2
Рік народження
1956р.
3
Освіта (який навчальний заклад закінчив, коли)
Криворізький гірничо-економічний технікум. Технік-технолог приготування їжі
4
Посада
Майстер виробничого навчання
5
Який предмет викладає (курс)
Виробниче навчання
6
Педагогічний стаж
21 рік
7
Нагороди
Грамота за значний вклад у підготовці молодих спеціалістів
8
Курси
9
Проблема, над якою працюю
Формування робітничої молоді з урахуванням мобільності, конкурентоспроможності, відповідності запитів європейських стандартів
10
Досвід, яким можу поділитися
Ефективні форми і методи проведення профорієнтаційної роботи
11








11а
Відкриті уроки, виховні заходи (за міжатестаційний період)







Відкриті засідання МК
1.     Відкритий урок на тему: «Приготування прісного тіста та виробів з нього»
2.     Позакласний захід «Різдво Христове на порозі»
12
Переможці міських, обласних олімпіад за останні 5 років
Сприяла в підготовці учня в конкурсі по предмету Охорона праці
13
Методичні напрацювання, рекомендації, посібники за останні 5 років
Напрацювала та розробила електронний зошит лабораторно-практичних робіт з проведенням виробничого навчання
14
Досвід, який використовую у своїй діяльності
Журнал «Профтехосвіта». Досвід майстра в/н кулінарного профілю С. Вельгас майстер в/н Хмельницька обл. Ліцей
15
Використання інноваційних технологій
Елетронні засоби навчання, відеоматеріали по кожній темі.
16
Методична і творча робота при кабінеті, майстерні, лабораторії
Працюю над вдосконаленням лабораторії з профілю «кухар-кондитер» та надаю практичну допомогу колегам у створенні матеріально-технічної бази: ремонт лабораторії, придбані кухарські приналежності для нарізання овочів, набір ножів, кераміка.








Немає коментарів:

Дописати коментар