Особиста
методична картка
майстра в/н
КПБЛ
(Аналіз
рівня фахової майстерності)
№ п\п
|
|
Зміст діяльності
|
1
|
2
|
3
|
1
|
П.І.Б.
|
Давидова Лариса Олександрівна
|
2
|
Рік народження
|
1956р.
|
3
|
Освіта (який навчальний заклад закінчив, коли)
|
Криворізький гірничо-економічний
технікум. Технік-технолог приготування їжі
|
4
|
Посада
|
Майстер виробничого навчання
|
5
|
Який предмет викладає (курс)
|
Виробниче навчання
|
6
|
Педагогічний стаж
|
21 рік
|
7
|
Нагороди
|
Грамота за значний
вклад у підготовці молодих спеціалістів
|
8
|
Курси
|
–
|
9
|
Проблема, над якою працюю
|
Формування робітничої молоді з урахуванням мобільності,
конкурентоспроможності, відповідності запитів європейських стандартів
|
10
|
Досвід, яким можу поділитися
|
Ефективні форми і методи проведення профорієнтаційної роботи
|
11
11а
|
Відкриті уроки, виховні заходи (за міжатестаційний період)
Відкриті засідання МК
|
1.
Відкритий урок на тему: «Приготування прісного тіста та
виробів з нього»
2.
Позакласний захід «Різдво Христове на порозі»
|
12
|
Переможці міських, обласних олімпіад за останні 5 років
|
Сприяла в підготовці учня в
конкурсі по предмету Охорона праці
|
13
|
Методичні напрацювання, рекомендації, посібники за останні 5 років
|
Напрацювала та розробила
електронний зошит лабораторно-практичних робіт з проведенням виробничого
навчання
|
14
|
Досвід, який використовую у своїй діяльності
|
Журнал «Профтехосвіта». Досвід
майстра в/н кулінарного профілю С. Вельгас майстер в/н Хмельницька обл. Ліцей
|
15
|
Використання інноваційних технологій
|
Елетронні засоби навчання,
відеоматеріали по кожній темі.
|
16
|
Методична і творча робота при кабінеті, майстерні, лабораторії
|
Працюю над вдосконаленням
лабораторії з профілю «кухар-кондитер» та надаю практичну допомогу колегам у
створенні матеріально-технічної бази: ремонт лабораторії, придбані кухарські
приналежності для нарізання овочів, набір ножів, кераміка.
|
|
Немає коментарів:
Дописати коментар